Lördags kväll...

Har haft/ har en toppen kväll, När vi kom hem efter vår tjejdag så kom vi hem så tog jag ett glas rött, det är ju helg ;) Sen fixades det middag och åt, Grillad fläskfilé och potatisgratäng. Sen nu sitter vi och dricker champagne och spelar Guitarr hero, SÅ kul.

Skönhet i Helsingborg

Idag har det vart en toppen dag, Vaknade med dukat frukostbord och KAFFE (det va inte igår) Sen åkte jag och Sofie till Helsingborg och hade en toppendag. Vi hamnade på Karisma som är en skönhetssalong där jag fixade mina ögonbryn och Sofie fick färg på sina av hennes kusin som äger salongen.

resan

Innan vi åkte ner till Skåne idag så va jag ute på stan och inhandlade ett par nya stövlar och en super skön tunika samt en bunt med olika tidningar som man kunde läsa i bilen ner.. Vill ju inte shoppa för mkt innan Berlin för där ska det shoppas

Långweekend

Lämnade Stockholm vid 16 tiden idag för bilresa ner till Skåne till våra vänner S & J med underbara barnen Fina och Felix. Ska vara här nere över helgen sen på måndag åker jag och A till Berlin tills på onsdag.

Nu är det dax..

Nu får vi se hur länge jag kan hålla på och blogga, vet inte hur många ggr jag har lagt det på hyllan..

Men välkommen hit!

Annica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0